Pätevä peltikatto pään päälle pääkaupunkiseudulla ja Juuassa Pohjois-Karjalassa 

Yhteydenotto

Me Tikkurilan Rakennus-Pelti Oy:ssä vannomme käytännöllisen peltikaton nimeen. Se on ajaton ratkaisu, joka sopii mainiosti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Kun etsit tekijää uudelle peltikatolle tai muutostyölle erilaisesta katosta peltikattoon, ota yhteyttä Tikkurilan Rakennus-Peltiin ja pyydä tarjous. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja Pohjois-Karjalassa.

Katto on kokonaisuus

Katto on muutakin kuin pelkkä katelevy. Se koostuu useimmiten muun muassa aluskatteesta, ruoteesta ja tuuletusrimasta, minkä lisäksi katto voidaan viimeistellä kokonaisuudeksi esimerkiksi erilaisilla listoilla ja reunuksilla. Katon päätehtävän tietävät kaikki, mutta huomiota kannattaa kiinnittää myös muihin käytännön ominaisuuksiin ja katon ulkonäköön. Me teemme kerralla kattoremontin, joka nostaa talon arvoa ja kestää vuosikymmeniä.

Konesaumakatto vai profiilipeltikatto?

Konesaumakatto

Konesaumattu peltikate tehdään sinkitetystä, valmiiksi pinnoitetusta kuparista tai alumiinista. Se sopii monenlaisille, myös jyrkille katoille. Kyseessä on oikein tehtynä varsin hyvin aikaa kestävä ratkaisu. Saumakatossa pellin läpi ei tarvitse tehdä reikiä, vaan peltirivit saumataan toisiinsa vesitiiviisti tuplasaumoilla.

Profiilipeltikatto

Profiilipeltikatto on tyylikäs valinta ja kohtalaisen helppotöinen asennettava. Katteessa on kuvio, joka mukailee usein tiilikaton kuviointia. Älä kuitenkaan valitse kattoa yksinomaan ulkonäön takia, vaan anna meidän huolehtia siitä, että katto on myös kestävä ja että esimerkiksi sen äänieristys on kunnossa. Ota yhteyttä ja arvioidaan yhdessä, millainen kattoratkaisu sopii sinun tilanteessasi parhaiten!

Yhteydenotto

Muista kattoturvatuotteet

Pellin ominaisuuksiin kuuluu liukkaus, mikä aiheuttaa muun muassa sen, että talvisin lumi putoaa helposti erityisesti jyrkemmiltä katoilta. Älä unohda lumiesteitä ja muita turvatuotteita, jotka saat meiltä. Ne ovat rahallisesti pieni satsaus turvallisuuteen eivätkä nykyään pilaa katon ulkonäköäkään.

Tutustu tuotteisiin