Turvaa pihapiiriin – lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet pääkaupunkiseudulla ja Juuassa Pohjois-Karjalassa

Yhteydenotto

Kattoasioissakin turvallisuus on tärkeyslistan ykkönen. Oli kyseessä sitten katolla liikkuminen tai katolta mahdollisesti putoavat asiat, kuten lumi ja jää, on korkealla siintävien kattojen kanssa oltava alati tarkkana. Kattoturvatuotteet, esimerkiksi lumiesteet, vähentävät onnettomuusriskiä oleellisesti ja tuovat lisää turvallisuutta kotisi tai taloyhtiösi pihaan. Tikkurilan Rakennus-Pelti Oy tarjoaa kattoturvatuotteet ja niiden asennuksen pääkaupunkiseudulla ja Pohjois-Karjalassa Juuassa ja sen lähialueilla.

Turvallisuus ennen kaikkea

Turvallisuus ja onnettomuuksien minimointi on monessa asiassa se kaikista tärkein tekijä, eivätkä katot tee poikkeusta. Katot ovat korkeita ja liukkaita paikkoja, joten ilman asiallisia turvatuotteita onnettomuusriski on todellinen. Tee satsaus, jolla vältät vahingot. Tämän päivän turvatuotteet ovat hyvin suunniteltuja ja toimivia, eivätkä ne pilaa rakennuksesi pintojen ulkonäköä.

Lumiesteet katolle

Lumiesteitäkin on monenlaisia, eivätkä kaikki niistä suinkaan sovellu kaikille katoille. Valintaan vaikuttavat katon kaltevuus ja talon korkeus ja sijainti. Meiltä saat toimivat ja luotettavat profiili- ja putkilumiesteet asennuksineen. Tarvittaessa autamme asiantuntemuksellamme oikean lumiesteen valinnassa.

Kulkusillat katolle

Jämerää kulkusiltaa tarvitaan joillakin katoilla. Tehokkaiden työntekijöidemme ja pätevien tuotteiden yhteispelillä kulkusilta napsahtaa katollesi tarvittaessa nopeasti.

Lapetikas eli kattotikkaat

Katolle ei kannata lähteä keikkumaan minkä tahansa tikapuiden varassa. Hankkimalla kunnon kattotikkaat asennuksineen varmistat turvallisen pääsyn katolle. Meiltä hankit luokan 2 lapetikkaat, jotka toimivat myös turvaköyden kiinnityskohtana.

Seinätikkaat

Useille katoille riittävät seinätikkaat, jotka ovat hieman huomaamattomampi vaihtoehto kattotikkaille. Laadukkaat seinätikkaat hyvällä kiinnitystyöllä ovat varma valinta, kun tarvitaan tukeva tie katolle.

Peltitöiden erikoisosaajat pääkaupunkiseudulla ja Pohjois-Karjalassa

Kattoturvatuotteiden lisäksi saat meiltä myös muut peltikattoihin liittyvät palvelut kokonaisesta katon valmistamisesta lähtien. Yrityksemme, Tikkurilan Rakennus-Pelti, tekee myös muut alan työt, kuten pellitykset ja piipunhatut.

Varmista turvallisuutesi katoilla pienellä satsauksella.