Kattoturvatuotteet

TURVAA PIHAPIIRIIN – TILAA MEILTÄ LUMIESTEET JA MUUT KATTOTURVATUOTTEET

Tarjoamme kattoturvatuotteet Helsingin seudulla

Kattoasioissakin turvallisuus on tärkeyslistan ykkönen. Oli kyseessä sitten katolla liikkuminen tai katolta mahdollisesti putoavat lumi ja jää, on korkealla siintävien kattojen kanssa oltava alati tarkkana. Kattoturvatuotteet, esimerkiksi lumiesteet, vähentävät onnettomuusriskiä oleellisesti ja tuovat lisää turvallisuutta kotisi tai taloyhtiösi pihaan.

Tikkurilan Rakennus-Pelti Oy tarjoaa kattoturvatuotteet ja niiden asennukset alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu.

Pyydä tarjous tarvitsemistasi kattoturvatuotteista!

Ota yhteyttä

Kattoturvatuotteemme

Lumiesteet katolle

Lumiesteitäkin on monenlaisia, eivätkä kaikki niistä suinkaan sovellu kaikille katoille. Valintaan vaikuttavat katon kaltevuus, talon korkeus ja sijainti. Meiltä saat toimivat ja luotettavat profiili- ja putkilumiesteet asennuksineen. Tarvittaessa autamme asiantuntemuksellamme oikean lumiesteen valinnassa.

Kulkusillat katolle

Jämerää kulkusiltaa tarvitaan joillakin katoilla. Tehokkaiden työntekijöidemme ja pätevien tuotteiden yhteispelillä kulkusilta napsahtaa katollesi tarvittaessa nopeasti.

Lapetikas eli kattotikkaat

Katolle ei kannata lähteä keikkumaan minkä tahansa tikapuiden varassa. Hankkimalla kunnon kattotikkaat asennuksineen varmistat turvallisen pääsyn katolle. Meiltä hankit luokan 2 lapetikkaat, jotka toimivat myös turvaköyden kiinnityskohtana.

Seinätikkaat

Useille katoille riittävät seinätikkaat, jotka ovat hieman huomaamattomampi vaihtoehto kattotikkaille. Laadukkaat seinätikkaat hyvällä kiinnitystyöllä ovat varma valinta, kun tarvitaan tukeva tie katolle.

Tilaa kattoturvatuotteet täältä

TURVALLISUUS ENNEN KAIKKEA

Turvallisuus ja onnettomuuksien minimointi on monessa asiassa se kaikista tärkein tekijä, eivätkä katot tee poikkeusta. Katot ovat korkeita ja liukkaita paikkoja, joten ilman asiallisia turvatuotteita onnettomuusriski on todellinen. Tee satsaus, jolla vältät vahingot. Tämän päivän turvatuotteet ovat hyvin suunniteltuja ja toimivia, eivätkä ne pilaa rakennuksesi pintojen ulkonäköä.

Ota yhteyttä

PELTITÖIDEN ERIKOISOSAAJAT PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Kattoturvatuotteiden lisäksi saat meiltä myös muut peltikattoihin liittyvät palvelut kokonaisesta katon valmistamisesta lähtien. Yrityksemme, Tikkurilan Rakennus-Pelti, tekee myös muut alan työt, kuten pellitykset ja piipunhatut. Kaikki Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella.
Varmista turvallisuutesi katoilla pienellä satsauksella.

Ota rohkeasti yhteyttä

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita