Peltikattoremontti

MEILTÄ AJATON PELTIKATTO SUOMEN SÄÄOLOIHIN TÄYDELLISESTI SOPIVAKSI

Peltikattoremontti Helsingin seudulla

Me Tikkurilan Rakennus-Pelti Oy:ssä vannomme käytännöllisen peltikaton nimeen. Se on ajaton ratkaisu, joka sopii mainiosti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Asennamme katollesi uuden konesaumakaton tai profiilipeltikaton. Myös tarvittavat kattoturvatuotteet löytyvät katollesi, luonnollisesti asennuksineen päivineen. 

Kun siis etsit tekijää toteuttamaan peltikattoremonttisi, jossa asennetaan uusi peltikatto vanhan tai aivan erityyppisen katteen tilalle, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous. Toimimme pääkaupunkiseudulla, kuten alueilla Tuusula, Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Ota yhteyttä

KONESAUMAKATTO VAI PROFIILIPELTIKATTO?

Konesaumakatto on vesitiivis kate

Konesaumattu peltikate tehdään sinkitetystä, valmiiksi pinnoitetusta kuparista tai alumiinista. Se sopii monenlaisille, myös jyrkille katoille. Kyseessä on oikein tehtynä varsin hyvin aikaa kestävä ratkaisu. Saumakatossa pellin läpi ei tarvitse tehdä reikiä, vaan peltirivit saumataan toisiinsa vesitiiviisti tuplasaumoilla.

Profiilipeltikatto on aina tyylikäs

Profiilipeltikatto on tyylikäs valinta ja kohtalaisen helppotöisesti asennettava. Katteessa on kuvio, joka mukailee usein tiilikaton kuviointia. Älä kuitenkaan valitse kattoa yksinomaan ulkonäön takia, vaan anna meidän huolehtia siitä, että katto on myös kestävä, ja että esimerkiksi sen äänieristys on kunnossa. Ota yhteyttä, niin arvioidaan yhdessä, millainen peltikattoremonttiratkaisu sopisi sinun tilanteessasi parhaiten!

Muista myös kattoturvatuotteet

Pellin ominaisuuksiin kuuluu liukkaus, mikä aiheuttaa muun muassa sen, että talvisin lumi putoaa helposti erityisesti jyrkemmiltä katoilta. Älä unohda lumiesteitä ja muita turvatuotteita, jotka saat meiltä. Ne ovat rahallisesti pieni satsaus turvallisuuteen eivätkä nykyään pilaa katon ulkonäköäkään.

Ota yhteyttä ›

KOKO PELTIKATTOSI TEKIJÄ LÖYTYY TÄÄLTÄ

Katto on muutakin kuin pelkkä katelevy. Se koostuu useimmiten ainakin aluskatteesta, ruoteesta ja tuuletusrimasta, minkä lisäksi katto voidaan viimeistellä kokonaisuudeksi esimerkiksi erilaisilla listoilla ja reunuksilla. Katon päätehtävän tietävät kaikki, mutta huomiota kannattaa kiinnittää myös muihin käytännön ominaisuuksiin ja katon ulkonäköön. Me teemme kerralla kattoremontin ja kaikki peltityöt, joka nostaa talon arvoa ja kestää vuosikymmeniä
Ota yhteyttä, kun peltikattoremontti on edessä tai et ole aivan varma, voisiko nykyisen talosi katteen vaihtaa peltiin. Me kartoitamme tilanteen Helsingin seudulla varsin laajasti.

Ota yhteyttä

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita