Peltityöt

Kattava kattoremontti tai muut peltityöt 

Teemme rakennusten peltityöt Helsingin seudulla

Meiltä Tikkurilan Rakennus-Pelti Oy:ltä hoituvat kokemuksella kaikki rakennuspeltityöt. Jos haluat säästää aikaa ja vaivaa, teetä meillä peltikattoremonttisi ohessa muukin tarvittava pellitys, piipunhattu tai kotelo, tai tilaa peltityöt erikseen. Palvelemme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla aina Helsinkiä, Vantaata, Espoota, Tuusulaa ja muuta aluetta myöten. 

Ota yhteyttä

Rakennuspeltityömme

Pellitykset

Kätevä julkisivupellitys tuo rakennukselle suojaa, joka kestää pohjolan armottomia säitä muita materiaaleja paremmin. Meiltä voit tilata julkisivu- ja kuparipellitykset sekä monet muut rakennuspeltityöt, esimerkiksi piipun pellityksen tai haastavammat erikoispellitykset.

Sadevesijärjestelmä

Katon tärkeä osa on sadevesikouru eli tuttavallisemmin ränni. Sadevesijärjestelmän tehtävä on huolehtia, että sadevesi ropisee jonnekin muualle kuin talon välittömään läheisyyteen tai pahimmassa tapauksessa sisälle taloon. Tilaa meiltä sadevesijärjestelmä ja/tai sen asennus ja pysy kuivana! Tarvittaessa huolehdimme koko rakennuksesi sadevesijärjestelmästä sen suunnittelusta alkaen.

Listoitukset

Rakennuksissa tarvitaan usein lukuisia suojaavia ja peittäviä listoja. Tutuimpia ovat huoneiden tavallisesti puiset listat, mutta puu ei sovellu materiaaliksi kaikkialle. Kun suojalistaa tarvitaan vaikkapa ikkunaan tai oveen, on pelti käytännöllisin ratkaisu. Me teemme ne ja monet muut, kuten jalkalistat, räystäs- ja päätylistat sekä seinänostot.

 

Pyydä tarjous peltitöistä

MUUT TYÖT

Tikkurilan Rakennus-Pelti Oy tekee vaivatta kaikki rakennusten peltityöt pienestä suureen. Perusperiaatteemme on, että ei ole sellaista muotoa, johon emme peltiä taivuta, jos se vain fyysisesti on mahdollista. Kysy lisää, niin kartoitetaan yhdessä tarpeesi ja laitetaan asiat tapahtumaan.Kokonainen kattoremontti ja turvatuotteet kaveriksi?Ydinalaamme muiden töiden ohella ovat peltikattoihin liittyvät työt. Teemme kokonaisia kattoremontteja alusta loppuun sekä pienempiä peltitöitä. Meiltä saat myös jykevät ja laadukkaat kattoturvatuotteet asennuksineen. Älä jää ilman turvaa, kun on käytävä katolla! Olemme palveluksessasi Helsingin alueella laajasti. Ota yhteyttä

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita